• Line Holt Nielsen
    For mig er opskriften på livsglæde god og nærende mad. Derfor elsker jeg at inspirere til en hverdag med mere smag, flere gode spiseoplevelser og større tilfredshed med det, vi putter i munden. Jeg har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. Jeg har leveret masser af nyskabende opskrifter på hverdagsmad og bagværk til danske ugeblade, siddet i redaktionen på Danmarks største madmagasin og har flere års erfaring med at undervise i madlavning. Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og fagjournalist fra Journalisthøjskolen.

Surdej for begyndere

Brød, der er bagt på surdej, har en lækker sprød skorpe og et luftigt, let syrligt indre med ekstra aroma. Vil du gerne i gang med surdejsbagningen, men ved ikke helt, hvor du skal starte, så er dette kurset for dig. Vi kommer igennem hele processen fra pasning af surdej, hævning, formning og bagning.

Vi har snydt på forhånd, så du får også lov til at arbejde med en dej, der er færdighævet og klar til ovnen. Til slut skal det nybagte brød naturligvis prøvesmages, og er der rester, får du dem med hjem, sammen med en surdej, opskrifter og masser af tips og tricks samt et brød, der er klar til bagning dagen efter.

Praktisk info

Medbring en pose til evt. overskydende brød samt køkkenrulle, viskestykke og karklud.


Underviser står for indkøb af ingredienser.
Du skal forvente et beløb til ingredienser på ca. 85kr. som afregnes direkte med underviser.

Nummer
451296 - Surdej for begyndere
Første mødegang
søndag den 09.03.25 kl. 13:00 - 16:30
Undervisere
Adresse

Nr Jernløse (Skovvejens skole), Gl. Skovvej 150B, 4420 Regstrup

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 215,00
søndag den 09.03.25

Kl. 13:00 - 16:30

Line Holt Nielsen

Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)

Se på kort