-
Line Holt Nielsen
For mig er opskriften på livsglæde god og nærende mad.
Derfor elsker jeg at inspirere til en hverdag med mere smag, flere gode
spiseoplevelser og større tilfredshed med det, vi putter i munden.
Jeg har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation
i 10 år. Jeg har leveret masser af nyskabende opskrifter på hverdagsmad og
bagværk til danske ugeblade, siddet i redaktionen på Danmarks største
madmagasin og har flere års erfaring med at undervise i madlavning.
Uddannet cand.scient. i folkesundhed
fra Københavns Universitet og fagjournalist fra Journalisthøjskolen.
Surdej for begyndere
Brød,
der er bagt på surdej, har en lækker sprød skorpe og et luftigt, let syrligt
indre med ekstra aroma. Vil du gerne i gang med surdejsbagningen, men ved ikke
helt, hvor du skal starte, så er dette kurset for dig. Vi kommer igennem hele
processen fra pasning af surdej, hævning, formning og bagning.
Vi
har snydt på forhånd, så du får også lov til at arbejde med en dej, der er
færdighævet og klar til ovnen. Til slut skal det nybagte brød naturligvis
prøvesmages, og er der rester, får du dem med hjem, sammen med en surdej,
opskrifter og masser af tips og tricks samt et brød, der er klar til bagning
dagen efter.
Praktisk info
Medbring en pose til evt. overskydende brød samt køkkenrulle, viskestykke
og karklud.
Underviser står for indkøb af ingredienser.
Du skal forvente
et beløb til ingredienser på ca. 85kr. som afregnes direkte med underviser.
Nummer
451296 - Surdej for begyndere
Første mødegang
søndag den 09.03.25 kl. 13:00 - 16:30
Adresse
Nr Jernløse (Skovvejens skole), Gl. Skovvej 150B, 4420 Regstrup
Se på kort
søndag den 09.03.25
Kl. 13:00 - 16:30
Line Holt Nielsen
Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)
Se på kort