-
Jutta Pallesgaard
Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.
Fyldte chokolader
Fyldte chokolader vækker altid glæde og de er bare så meget bedre når de er frisklavede og ikke mindst hjemmelavede.
Her skal du lave dine helt egne chokolader. Du lærer hvordan du temperere den perfekte temperatur til chokoladen, bruge forme og lave lækkert fyld til chokoladerne.
Kurset er for deltagere +16 år.
Medbring forme til chokolade, et termometer, køkkenrulle, viskestykke og karklud. Husk også bøtter til at transportere dine chokolader med hjem.
Du skal regne med en udgift til ingredienser på ca. 200 kr. pr. deltager, som betales direkte til underviser på dagen.
Praktisk info
Medbring forme til chokolade, et termometer, køkkenrulle, viskestykke og karklud. Husk også bøtter til at transportere dine chokolader med hjem.
Materiale udgift cirka 200 kr. (udgiften kan variere) skal betales direkte til underviser.
Nummer
442383 - Fyldte chokolader
Første mødegang
søndag den 08.12.24 kl. 13:30 - 17:00
Adresse
Nr Jernløse (Skovvejens skole), Gl. Skovvej 150B, 4420 Regstrup
Se på kort
søndag den 08.12.24
Kl. 13:30 - 17:00
Jutta Pallesgaard
Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)
Se på kort