• Charlotte Fung Munksgaard


    Charlotte Fnug Munksgaard, skønheds iværksætter, og passioneret omkring skønhed. Hun har været i skønhedsbranchen i over 30 år. Charlotte lærer dig hvor let og enkelt makeup kan være, selv i en travl hverdag. Hun kender branchen ind og ud. Og deler gerne sin store viden.



Lær at lægge en naturlig makeup

- til dig der ønsker ny inspiration

Er det svært at finde makeup der passer til dig? 
Kom med til en sjov og hyggelig aften og lær hvordan du kan lægge en sikker og naturlig makeup, der dækker og holder fint hele dagen. Du lærer, hvor naturlig makeup kan være, uden du virker for makeuppet. Der bruges 100% naturlig makeup, hvor fokus er naturlighed for din hud. En makeup, hvor der er taget stilling til, hvilke indholdsstoffer der benyttes til gode for din hud og miljøet. Det kan være svært at finde netop den farve, der passer dig - din hud ændrer sig og din makeup kan trænge til en opdatering.

Har du et barn, en ven eller veninde der har interesse for makeup. Så kom sammen og lær hvor let I selv lægger en fin makeup, og bliv opmærksom på indholdsstoffer i kosmetik man bør undgå. I lærer, hvor let I selv lægger makeup til konfirmation, bryllup eller til en anden lejlighed og du får en masse fif og tricks med hjem.


Praktisk info

Du skal ikke medbringe noget selv.

Nummer
442016 - Lær at lægge en naturlig makeup
Første mødegang
torsdag den 26.09.24 kl. 18:30 - 20:30
Adresse

LOF Holbæk-Lejre, Sports Allè 5B, 2 TV, 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 295,00
torsdag den 26.09.24

Kl. 18:30 - 20:30

Charlotte Fung Munksgaard

Sports Allè 5B, 2 TV, 4300 (Lokale 7)

Se på kort