-
Jutta Pallesgaard
Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.
Surdejskursus
Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse. Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve.
På kurset vil du høre alt om fordelene ved surdej og den gode smag, dit brød får, når det er bagt med surdej samt teori og vigtig viden om surdej, opstart af egen surdej, som du får med hjem og kan arbejde videre med derhjemme.
Praktisk info
Medbring en pose til evt. overskydende brød samt køkkenrulle, viskestykke og karklud.
Medbring gerne en røremaskine, hvis du har.
Du skal forvente et beløb til ingredienser ca. 150 kr. som afregnes direkte med underviser.
Af hensyn til indkøb af råvarer, lukkes der for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor i god tid, så du er sikret en plads.
Nummer
461382 - Surdejskursus
Første mødegang
søndag den 25.01.26 kl. 10:00 - 11:30
Adresse
Nr Jernløse (Skovvejens skole), Gl. Skovvej 150B, 4420 Regstrup
Se på kort
søndag den 25.01.26
Kl. 10:00 - 11:30
Jutta Pallesgaard
Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)
Se på kort
søndag den 01.02.26
Kl. 10:00 - 14:00
Jutta Pallesgaard
Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)
Se på kort