-
Jutta Pallesgaard
Jutta er uddannet bager i 1992 og konditor i 1995. Hun har deltaget i diverse konkurrencer og arbejdet i branchen i mange år. Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i kurset, er du meget velkommen til at kontakte Jutta på mail konditorjhp@gmail.com eller telefon 23335699.
Fyldte chokolader og marcipan
For 1 voksen med 1 barn
Kom i den helt rette julestemning, mens vi laver den skønneste julekonfekt fra bunden. På dette kursus guider Jutta dig igennem teknikkerne til at skabe fyldte chokolader og klassisk konfekt med marcipan og nougat – perfekte til både julebordet og som personlige gaver.
Vi arbejder med:
✨ Fyldte chokolader – lær at temperere chokolade og skabe lækre smagskombinationer.
✨ Klassisk konfekt – marcipan, nougat og chokolade i en perfekt balance.
✨ Dekoration – gør din konfekt ekstra indbydende og festlig.
Tag hjem med en god portion hjemmelavede lækkerier og opskrifter, der gør dig klar til at imponere i julen. Og vigtigst af alt – få en hyggelig dag fyldt med kreativitet og chokoladeduft!
🗓 Tilmeld dig nu og vær klar til julens søde højtid!
Husk at medbringe bøtter/beholdere til jeres konfekt samt forklæde, viskestykke og karklud.
Prisen er for 1 voksen og 1 barn (tilmelding i
den voksnes navn). Hvis du kommer med to børn tilmelder du barn nr. 2 i barnets
navn (pris 70 kr.).
Praktisk info
Der må forventes udgift på ca. 60 kr. pr. person til ingredienser (udgiften kan variere), som afregnes direkte med underviser på dagen.
Medbring viskestykke, karklude, køkkenrulle, forklæde og bøtter til at transportere dit konfekt i.
Nummer
442379 - Fyldte chokolader og marcipan
Første mødegang
lørdag den 14.12.24 kl. 10:00 - 13:00
Adresse
Nr Jernløse (Skovvejens skole), Gl. Skovvej 150B, 4420 Regstrup
Se på kort
lørdag den 14.12.24
Kl. 10:00 - 13:00
Jutta Pallesgaard
Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)
Se på kort