SURDEJSKURSUS
SURDEJSKURSUS
Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!
Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse. Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve.
På kurset vil du høre alt om fordelene ved surdej og den gode smag, dit brød får, når det er bagt med surdej samt teori og vigtig viden om surdej, opstart af egen surdej, som du får med hjem og kan arbejde videre med derhjemme.
Af hensyn til indkøb af råvarer, lukkes der for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor i god tid, så du er sikret en plads.
Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse. Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve.
På kurset vil du høre alt om fordelene ved surdej og den gode smag, dit brød får, når det er bagt med surdej samt teori og vigtig viden om surdej, opstart af egen surdej, som du får med hjem og kan arbejde videre med derhjemme.
Af hensyn til indkøb af råvarer, lukkes der for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor i god tid, så du er sikret en plads.
Indlæser frie pladser...
Betal med
Priser
Almen
DKK 395,00
Info
Nummer
461382Første mødegang
søndag 25.01.2026, kl. 10.00Adresse
Nr Jernløse (Skovvejens skole), Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)