LOF ERHVERV

LOF ERHVERV

En aftenskole for erhvervslivet i hele Nordvestsjælland

LOF Holbæk-Lejre er også til for det lokale erhvervsliv. Under LOF erhverv tilbyder vi skræddersyede undervisnings- og udviklingsforløb til store og små virksomheder og til foreningslivet. Vi har masser af kurser i dagtimerne, også selvom vi kalder os en aftenskole!
Vi tager udgangspunkt i netop jeres ønsker og behov. Med fokus på kvalitet, på at tænke nyt og på at levere en personlig service fra start til slut, sammensætter vi et kursus, en aktivitet eller et helt forløb, hvor målet kan være alt fra opkvalificering til at øge den sociale trivsel på tværs af jeres organisation.

Kontakt os og hør mere. Vi sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og mail.

Hvorfor os?

Vi har over 50 års erfaring med uddannelse, undervisning og oplevelser, som favner bredt og som går på tværs af målgrupper, aldre og forskellige interesser. Det gør vi (når vi selv skal sige det) med succes -og det giver store fordele.
Med flere end 70 dygtige og tværfaglige undervisere og med et stærkt netværk indenfor formidling, foredrag, oplevelser og teambuilding, kan vi tilbyde forløb der tilgodeser faglig såvel som social udvikling.

Hvor foregår det?

Vi har topmoderne lokaler ved Sportsbyen i Holbæk, hvor vi kan afvikle mange forskellige typer af kurser. Her er offentlig transport lige til døren og masser af gratis p-pladser.
Har I selv lokalerne og er I minimum 10 deltagere, kommer vi også gerne ud til jer.

Hvad koster det og hvor mange skal vi være?

Det kan være bøvlet for HR at arrangere kurser og aktiviteter til en ordentlig pris -men lige det er faktisk vores spidskompetence; det er sådan set det eneste, vi laver! Det kan også være, man er en lille virksomhed, hvor der ikke er ressourcer til at arrangere den slags - eller at man ganske enkelt er for få deltagere til at kunne fylde et helt kursus. Også her man vi hjælpe!

Vores mål er at levere kvalitet til en god pris, så ønsker man den store frokostbuffet, så er vi ikke de rigtige. Her skal man ofte selv tage madpakken med.

Faglig, social og personlig udvikling

Vi løser opgaver indenfor blandt andet:

  • Sundhed & bevægelse (fx virksomhedsyoga, åndedræts-workshops, førstehjælp, SMART-træning)
  • Sprogundervisning (fx spansk, engelsk og tysk på begynder og højt niveau)
  • IT og digital kompetenceudvikling (fx webdesign, video/billedredigering, Adobe-pakken, sociale medier)
  • Personlig udvikling, stresshåndtering, mindfullness
  • Kost og ernæring
  • Foredrag og debat
  • Ture og oplevelser

Mere end bare en aftenskole