Surdejskursus

Brød i skiver
jutta.jpg

Underviser

Jutta Pallesgaard

Surdejskursus

Der er ikke noget bedre end duften af hjemmebagt brød!

Surdej anvendes som hævemiddel og smagsgiver med en kæmpe gevinst ikke alene for brødets kvalitet, men også for din fordøjelse. Når du bruger surdej, skal dejen langtidshæve.

På kurset vil du høre alt om fordelene ved surdej og den gode smag, dit brød får, når det er bagt med surdej samt teori og vigtig viden om surdej, opstart af egen surdej, som du får med hjem og kan arbejde videre med derhjemme.

Indlæser frie pladser...

Betal med

Priser

Almen

DKK 395,00

Info

Nummer

461382

Første mødegang

søndag 25.01.2026, kl. 10.00

Adresse

Nr Jernløse (Skovvejens skole), Gl. Skovvej 150B, 4420 (Skolekøkkenet)

Titel mangler

Besked mangler

Velkommen

Log ind med din email