• Freja Hoffgaard

    Freja er ikke bare en strikker, hun er en vaskeægte garnreste-nørd!
    "Mit strikkeeventyr begyndte i min barndom, hvor min mor introducerede mig til at strikke med garnrester. Jeg blev hurtigt forelsket i at blande farver og kvaliteter for at skabe noget helt unikt. Min første kreation var et tørklæde til min mor som stadig er i brug i dag, mere end 20 år senere.

    For fire år siden tog jeg en beslutning om kun at bruge rester i mine projekter. Siden da har jeg ikke købt nyt garn. Jeg har udviklet en god portion opskrifter til at strikke i garnrester. Strik med rester er ikke bare en måde at spare penge på, det er en kreativ udfordring, der får dig til at se værdi i det, andre måske ser som affald".


Strikke workshop med Freja Hoffgaard

- Strik en hue af garnrester

Glæd dig til en inspirerende workshop med masser af tid til spørgsmål, strik, samtaler og hygge!
Vi skal strikke en hue af garnrester. Freja deler sin passion for at strikke med rester og viser dig alle hendes hemmelige teknikker og tricks. Alle kan deltage uanset strikke-erfaring.

Vi skal dykke ned i:
Hvordan du rammer strikkefastheden, når du arbejder med rester.
Forskellige teknikker til farve- og garnkombinationer.
Hvordan du binder og hæfter enderne på smukke og holdbare måder.
Bygningen af det ultimative garnlager, der vil inspirere dig til at strikke og få brugt dine rester.

Efter oplægget griber vi pindene og går i gang med at skabe vores reste huer - Freja har masser af garn med. Vi skal lege med "reste-nøgler" og strikkeprøver og sammen finder vi det perfekte garnmatch og øver os i kunsten i at strikke knuderne på bagsiden. Efter workshoppen får du ca. 100 gram garnrester med hjem og opskriften på min populære "Ekstra Chunky Hue" som du kan strikke færdig derhjemme.

Du skal selv medbringe en rundpind der er 40cm lang og enten 8 eller 10mm tyk. Hvis du har garnrester liggende som du ikke ved hvad du skal bruge til, er du velkommen til at tage dem med, så kommer jeg gerne med forslag.

Praktisk info

Du skal selv medbringe en rundpind der er 40cm lang og enten 8 eller 10mm tyk. Hvis du har garnrester liggende som du ikke ved hvad du skal bruge til, er du velkommen til at tage dem med, så kommer Freja gerne med forslag.
Nummer
442356 - Strikke workshop med Freja Hoffgaard
Første mødegang
søndag den 29.09.24 kl. 13:00 - 16:00
Undervisere
Adresse

Postbygningen, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 395,00
søndag den 29.09.24

Kl. 13:00 - 16:00

Freja Hoffgaard

Jernbaneplads 1, 4300 (Mødelokale (indgang B, 1 sal))

Se på kort